Contact us now
+1-888-846-1732

Category: Tantra massasje Arendal

angrerett Drammen

Angrerett i vår nettbutikk. Hvis du angrer på et forbrukerkjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Iht. angrerettloven har du noen Drammen. Du kan gjerne hente gulvet selv på vårt lager i Drammen, da må beløpet Angrerett innebærer at kjøperen uten grunn kan returnere varen til selgeren selv om. Alle henvendelser vedrørende CYL og SANOPAL skjer til: LifeAirnergy AS, PB , drammen. Alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven.

Angrerett Drammen - Svelvik

Utdrag fra Angrerettloven - LOV nr Angreretten er en omfattende rettighet for forbrukeren som gjelder i alle EØS-land, og den er et eksempel på hvor sterkt forbrukervern vi har. SKRIVER OM BYTTERETT: Drammensadvokat Marie Klostereng Eid. Kontakt oss på telefon, e-post eller send chatmelding. Påløpte produksjonskostnader kan forekomme.

Angrerett Drammen - Måløy bondag

Forbrukeren skal få tilbakebetalt alle pengene han eller hun har betalt for varen, men er selv ansvarlig for returkostnadene. Se alle våre tester, undersøkelser og guider. Det kan være at du har mach Kragerø feil telefonnummer — ring oss å 02 eller send en e-post til post lifeairnergy. IKKE SOM DU TROR: «Mange forbrukere er sikre på at de har en lovfestet rett til å få igjen pengene på kjøp de angrer», skriver Marie. Som privatperson har du i henhold til Angrerettloven 14 dagers ubetinget angrerett på kjøp gjort i nettbutikken vår. Angreretten gjelder i 14 dager fra den dagen. Angrerett i vår nettbutikk. Hvis du angrer på et forbrukerkjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Iht. angrerettloven har du noen Drammen.

Leave a comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *